Otomobil hızını alamayarak takla attı.
 İzmit Ömer Türkçakal Bulvarı’nda kontrolden çıkan bir otomobil hızını alamayarak takla attı. Meydana gelen kazada iki kişi yaralandı.

Kaza; İzmit Ömer Türkçakal Bulvarı üzerinde meydana geldi. İzmit istikametine gitmekte olan 41 LN 905 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonrasında aracın kontrolünü iyice kaybederek takla atarak orta refüjün üzerine çıktı.

ZABITALAR YARALILARI GÖTÜRDÜ

Yaşanan kazada iki kişi yaralanırken, olay anında oradan geçmekte olan zabıta ekibi yaralıları sağlık ekibi beklemeden kendi araçlarına alarak hemen Kocaeli Devlet Hastanesi’ne götürdü. Olayın ardından kaza mahalline gelen sağlık ekipleri ve polisler uzun süre olay yerinde yaralıları aradı. Yaralıların zabıta ekipleri tarafından hastaneye götürüldüğünün bilgisini alınmasının ardından takla atan otomobil çekici ile kaldırıldı. Kısmen kapanan trafik aracın kaldırılmasıyla tamamen trafiğe açıldı. Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817