Otomobil Su Kanalına Uçtu: 3 Yaralı
Kazada 3 kişi yaralandı. 

İzmit otogar ışıklar mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Ali Gültekin idaresindeki 07 BIJ 24 plakalı otomobil, iddiaya göre aynı yönde giden M.Ç. idaresindeki 34 EH 9750 plakalı kamyonun kendisini sıkıştırması sonucu direksiyon hakimiyetini kaybetti. Yoldan çıkar araç, yolun sağ tarafındaki sulama kanalına uçtu. Araç içinde bulunan sürücü Ali Gültekin, annesi Huriye Gültekin ve Osman Tezgiden çeşitli yerlerinden yaralandı. 

Kazanın 
haber verilmesiyle birlikte olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralılardan Ali Gültekin ile annesi Huriye Gültekin'i İzmit Seka Devlet Hastanesi'ne, Osman Tezgiden'i ise Kocaeli Devlet Hastanesi'ne sevk etti. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, kanala uçan otomobilde ise maddi hasar meydana geldi. Aracı sıkıştırdığı öne sürülen kamyon sürücüsü M.Ç. ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Yaralıların İzmit'te ikamet eden bir yakınlarını ziyaret için Antalya'dan geldiği öğrenilirken maddi hasar meydana gelen otomobil çekici ile otoparka götürüldü. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817