Otomobil takla attı: 1 yaralı
 İzmit Zabıtan Mahallesi’nde kontrolden çıkan otomobil takla attı. Kazada yaralanan otomobil sürücüsü ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.


İzmit Zabıtan Mahallesi Mehmet Akif Ersoy İlkokulu önünde Adem Çakka’nın kullandığı 59 KE 047 plakalı otomobil rampa aşağıya indiği esnada aracın kontrolünü kaybetti. Kaldırıma çarpan otomobil daha sonra takla attı. Kazada araç sürücüsü Adem Çakka otomobil içinde sıkıştı. Kazayı görenlerin haber vermesiyle olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, Adem Çakka’yı aracının içinde güçlükle çıkardı. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansa alınan ve sağlık durumu iyi olan Adem Çakka İzmit Seka Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza yapan otomobil çekiciyle otoparka götürülürken polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817