banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Otomobili bu hale dolu getirdi
 Kandıra da dün öğlen saatlerinde etkili olan sağanak yağmur dolu yağışı sonucu birçok tarlayı su bastı. Otomobiller yağan dolu nedeniyle zarar gördü

Kandıra’da öğlen saatlerinde etkili olan sağanak yağmur ve dolu tarlaların göle dönmesine neden oldu. Sular altında kalan tarım ürünleri büyük zarar gördü. Özellikle Kandıra Bozburun Mahallesi’nden Araman Mahallesinde ve Kaynarca bölgesinde etkili olan sağanak yağış sonrası tarladaki ekinler altında kalarak büyük zarar gördü. Bölge halkı çaresiz bir şekilde yağmurun dinmesini beklerken,  bir yanda da su basan tarlalarda biriken suları tahliye etmek için uğraştı. Yağmur nedeniyle sokaklarda ve derelerde oluşan akıntı hayatı olumsuz yönde etkiledi.

KAYNARCA'DA DOLU KABUSU

Kaynarca'da ise yağmur doluya ve hatta buz kütlesine dönüşerek  Müezzinler,Taşoluk,Saburlu bölgelerini içeren yerlerde  elma büyüklüğünde yağdı. Bölgede ne var ne yok yerle bir eden dolu, bir cami minaresi, 3 adet aracın camlarını, hatta  bazı evlerin kiremitlerinin kırılmasına yol açtı. Bölgede bulunan  fidancılık  meyvelerin ve süs bitkileri ile birlikte yerle bir olmuş durumda. Bölgede   dolu yağışına açık alanda yakalanan bazı vatandaşlar ayağına ve vücuduna  isabet eden buz kütlelerinden dolayı hafif  şekilde yaralandı. Çok sayıda  vatandaş  20 dakika boyunca  bulundukları yerlerde mahsur kaldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826