“Otoyol bağlantı yolu ile ulaşım sorunu çözülecek”
 Derince genelinde yapılan çalışmaları ve proje alanlarını yerinde inceleyen Başkanlar Karaosmanoğlu ve Bulut, kamulaştırma çalışmalarının devam ettiği otoyol bağlantı yolu projesinin tamamlanmasıyla birlikte ilçedeki trafik sorununun çözüleceğini ifade ettiler.

 

Proje alanını yerinde incelediler

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, ilçe genelinde çeşitli temaslarda bulunup, projeleri yerinde inceledi. Programa Başkanlar Karaosmanoğlu ve Bulut’un yanı sıra belediye başkan yardımcıları Nurettin Işık, Osman Ergin, Osman Dalkılıç, teşkilat mensupları ile Büyükşehir ve Derince Belediyesi birim müdürleri de katıldı. İlk olarak Derince Belediyesi binasında projelerle ilgili değerlendirmede bulunan başkanlar, daha sonra otoyol bağlantı yolunun yapılacağı Çenedağ ile Çınarlı Mahallesi’ni birbirine bağlayan Karaahmet Caddesi’ni kontrol etti. Burada bölgeyi gezen ve otoyol bağlantı projesinin gerçekleşeceği alanda incelemelerde bulunan başkanlar, vatandaşlarla da sohbet etmeyi ihmal etmedi.

 

Kamulaştırma çalışmaları devam ediyor

Otoyol bağlantı yolunun Derince’nin ulaşımı noktasında önemli bir aşama olduğunu belirten Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Bu proje tamamlandığı zaman Derince’nin trafik sorunu önemli ölçüde rahatlayacaktır” dedi. Kamulaştırma çalışmalarının ve uygulama projelerinin devam ettiği otoyol bağlantı yolu ile ilgili değerlendirmede bulunan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut ise “2016 yılında ihalesi yapılması planlanan bu proje ile ilgili çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Derincemizin ulaşım sorununu çözecek olan otoyol bağlantı yolu hem limandan çıkan ağır yüklü araçların yaşattığı trafik yoğunluğunu ortadan kaldıracak hem de ilçe halkımız otobanı rahatlıkla kullanabilecek” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817