banner2779
banner2752
banner2750

OUTLET KÖPRÜSÜ’NDE SONA GELİNDİ
  

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’nın Eski Gölcük Yolu Ömer Türkçakal Bulvarı Outlet Center mevkiinde yaptığı ve kent trafiğine büyük rahatlık katacak köprülü kavşak inşaatında sona gelindi. Ulaşım ağına güç katacak kavşak çalışmasında Outlet Köprüsü’nün Kurban Bayramı öncesinde hizmete girmesi planlanıyor.

 

BAYRAM ÖNCESİ AÇILMASI PLANLANIYOR

Birçok alışveriş merkezi, oto galerileri, uluslararası fuar merkezi ve Körfez Sanayi Sitesinin yer aldığı Ömer Türkçakal Bulvarı’ndaki trafik sıkışıklığını önlemek için yapılan Outlet Köprülü Kavşağı’ndaki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Kurban Bayramı öncesi hizmete girmesi planlanan Outlet Köprüsü’nde korkuluk imalatları ve asfalt çalışmaları sürüyor.

 

YAN YOL EYLÜL SONUNDA

İzmit merkezini D-130 Karayolu’na bağlayan yol olması nedeniyle büyük önem taşıyan çalışmalar kapsamında daha önce Güney Yan Yol hizmete girmişti. Kuzey Yan Yol çalışmalarında ise alt yapı çalışmaları tamamlanmak üzere. Eylül ayı sonlarında bitirilmesi planlanan yan yol çalışmaları tamamlandığı zaman, bölge kentin önemli ulaşım sorunlarını ortadan kaldıracak.

 

NELER YAPILACAK?

Proje anayolu 1.310 metre uzunluğunda olup, doğu ve batı yan yolların uzunluğu 1.020 metredir. Anayol 2x2 olacak şekilde tasarlanmış olup, her iki anayola paralel 2 şeritli yan yollar teşkil edilmiştir. Platform genişliği anayol ve yan yollarla beraber 43 metre olacaktır. Yapılacak köprüler doğu-batı olmak üzere 2 adet olup her bir köprü 176 metre uzunluğundadır. 8 metre genişliğinde yol ve 1.50 metre tretuvarı bulunan köprüler 5 adet orta ayak 2 adet kenar ayaktan oluşmaktadır. Her köprüde 7 adet öngermeli kiriş bulunmaktadır.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751