Öz Coşkunlar’dan muhteşem Açılış
İkincisi açılan mağaza zinciri, Saadet Partisi Körfez İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun ve ortağı işadamı Resül Sert tarafından işletilecek.

Yarımca Hacı Osman Mahallesi Bağdat Caddesi Numara 214’te hizmete başlayan Öz Coşkunlar Konsept Mağazası’nın açılış törenine Saadet Partisi İl Başkanı Nurettin Çelik, İl Başkan yardımcısı Recep Sarıdoğan ve il ilçe yönetimi, CHP İlçe Başkanı Mehmet Kaçar, DP İlçe Başkanı Cemil Çoruh, Körfez Şoförler Odası Başkanı Ali Karadeniz, Körfez Esnaf Odası Başkanı Yahya Öztürk, Kotsiad Başkanı Mehmet Allak, Kockid Başkanı Ali Can Kazgan, KAİ Vakfı Başkanı Mehmet Irak, Başkan Yardımcısı Eren Kazgan, Karpat Kocaeli Başkanı Tazebey Yaşin, MHP Meclis Üyesi Mehmet Gümüş, İlçe Müftüsü Hasan Erdoğan, AKP İlçe Yönetimi, Körfezli iş adamları ve esnaf ile Beko Satış Direktörü Oğuzkan Şatıroğlu, Marmara Batı Karadeniz Şube Müdürü Cem Elmasulu, Batı Karadeniz Bölge Müdürü Osman İnce, Beko ailesi katıldılar.

Açılış kurdelesi kalabalık protokol gurubu tarafından kesilirken, ön konuşma yapan Ömer Faruk Coşkun, Körfez halkına en iyi ve kaliteli hizmeti, kaliteli markalarla vermekten gurur duyduklarını, bu mutlu günlerinde yanlarında olana dostlarına teşekkür ettiğini söyledi. İlçe Müftüsü Hasan Erdoğan tarafından açılış duası yapıldı ve kurdele kesildi. Daha sonra katılan konuklara çeşitli ikramlarda bulunuldu. Açılış nedeniyle Hacı Osman Mahallesi Anadolu Gençlik gurubu tarafından Mehteran gösterileri de yapıldı.

Öz Coşkunlar Beko Bayii Konsept Mağazası’nda, açılışa özel olarak 500 lira ve üzeri alış-verişlerde seçili küçük ev aletleri hediye olarak verilirken, değişik kampanyalarla hizmetin devam edeceği belirtildi.

Konsept Mağaza, Beko’nun Kocaeli’nde ki 3, mağazası. 2 yılda 120 konsept mağaza açan Beko, bu alandaki ağını daha da çok genişleterek, farklı ve kaliteli hizmet vermeye devam edecek. Konsept mağazalarda geniş ürün yelpazesi ve bol çeşit yer almakta. Öz Cokunlar’ın aynı caddede ikinci mağazası olan işyerinde, beyaz eşya, elektronik eşya, halı, mobilya, küçük ev aletleri gibi bir çok ürün yer alacak.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817