ÖZAK: ÇENESUYU’NA DOĞRU ZAMANDA DOĞRU YATIRIM

Çenesuyu’nu incelediler

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından her ay farklı bir ilçede gerçekleştirilen İmar ve Bayındırlık Komisyonu toplantısı bu kez Derince’de gerçekleşti. Toplantı öncesinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili ve İmar ve Bayındırlık Komisyonu Başkanı Zekeriya Özak ve komisyon üyeleri, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut ile birlikte Yenikent Mahallesi’nde ve Çenesuyu A.Ş.’de incelemelerde bulundu.  Başkan Vekili Özak ve komisyon üyeleri özellikle Çenesuyu Fabrikası’na yapılan yatırımlar ve çalışmalardan dolayı Başkan Bulut’u tebrik etti.

 

Su sağlıklı bir gelecektir

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Çenesuyu A.Ş.’de gerçekleşen incelemeler kapsamında konukları yapılan yatırımlar ve çalışmalar hakkında bilgilendirdi. Fabrikadaki değişimi yerinde inceleyen Başkan Vekili Özak, “Günümüzde su sağlıklı bir gelecek oluşturmada büyük önem taşıyor. Bu doğrultuda Çenesuyu gibi bir değerimizi markalaştırma adına doğru zamanda doğru yatırımda bulunan Derince Belediye Başkanımız Ali Haydar Bulut’u kutluyorum. Bugün Kocaeli ölçeğinde değerlendirdiğimiz zaman Çenesuyu A.Ş. çok önemli bir yatırım hamlesi gerçekleştirmiştir” dedi.

 

Üretim kapasitesi 4 kat arttı

Çenesuyu’nda geçtiğimiz iki yıllık süreç içerisinde Başkan Bulut’un gerçekleştirdiği yatırımlarla ilk etapta fabrikanın mevcut 2 bin m2’lik kullanım alanı 4 bin m2’ye çıkarıldı. Kullanım alanı genişleyen ve çehresi değişen tesislere yeni makine alındı. Mevcut makine saatte 12 bin pet şişe üretirken, saatte 45 bin pet şişe üretecek olan yeni makine ile birlikte tesislerde şimdi saatte 57 bin pet şişe üretimi yapılıyor. Yeni makineler aynı zamanda fabrikanın üretim kapasitesini 4 katına çıkarmakla birlikte yüzde 45 elektrik ve yüzde 30 su tasarrufu da sağlıyor. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817