banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

ÖZAK, KOSOVALI HEYETE TECRÜBELERİNİ AKTARDI
  

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, Kosova  Vushtrri Belediye Başkanı Bajram Mulaku ve beraberindeki heyeti misafir etti. Ziyarette Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Necmi Kahraman ve Kosovalı yöneticiler de hazır bulundu. Kosova heyeti çevre koruma ile ilgili detaylı bilgi aldı.

 

ÇEVRE KORUMA DUYARLILIKTIR

Gerçekleştirilen ziyarette çevre koruması ile ilgili bilgiler almak isteyen heyete detaylı bilgiler aktaran Başkan Vekili Özak, ‘’Kentimiz çevre konusunda büyük bir yol kat etti. Bizler çevre korumasını en büyük gereklilik olarak görüyoruz. Sizlere bu konuda yardımcı olmaktan da memnuniyet duyarız. Hepinize yaptığınız bu ziyaretten dolayı öncelikle teşekkür ediyor ve tekrardan hoş geldiniz diyorum‘’ diye konuştu.

 

GERİ DÖNÜŞÜM DÜNYA İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Konuşmasına çevreye yönelik yapılan yatırımları anlatarak devam eden Başkan Vekili Özak, ‘’Çevre koruma konusunda Kocaeli, Türkiye’nin en önemli kentlerinden biridir. Büyükşehir Belediyesi olarak çevrenin korunmasına, atıkların geri dönüştürülmesine büyük önem veriyoruz‘’ diyerek sözlerini tamamladı.

 

MULAKU: EVİMİZDE GİBİYİZ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin misafiri olmaktan memnun olduğunu dile getiren Vushtrri Belediye Başkanı Bajram Mulaku, ‘’Kendimi evimde hissediyorum. Bizleri içtenlikle ağırladığınız için sizlere tekrardan teşekkür ediyorum. Bizler yıllardır beraber yaşıyoruz ve birlikteyiz. Türkiye her dönemde bizim yanımızda yer aldı. Sizler de bizlerin isteğini geri çevirmeyip çevre ile ilgili bütün birikimlerinizi bize aktarıyorsunuz. Bu konuda sizlere tekrardan teşekkür ediyorum’’ dedi. Ziyaret karşılıklı hediyeleşme ve fotoğraf çekiminden sonra sona erdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826