ÖZAK TURNİKE BOWLİNG TURNUVASINDA
Türkiye’nin lider turnike üreticisi ve ilimizin önemli sanayi kuruluşlarından Özak Turnike, çalışanlarının motivasyonlarını arttırmak için düzenlediği bowling turnuvası önceki gün N’CITY AVM’de start aldı.

Özak Turnike İnsan Kaynakları Müdürlüğü tarafından düzenlenen bowling turnuvasında 5’erli gruplar halinde 14 ekip, samimi bir ortamda eğlenirken turnuvada hazır bulunan ailelerinin de desteği ile çekişmeli geçen mücadelelere imza attılar.

14  takımın kıyasıya yarıştığı turnuvanın yarı final ve final heyecanı önümüzdeki haftaya taşındı. Yarı finale kalan puanı en yüksek 4 takım ise sıra ile şöyle ; “ Tuğra” ( 499 Puan ) “Pokemonlar” ( 486 Puan )  “Adrese Teslim” ( 480 Puan ) ve “Demontaj” (472 Puan )

Bowlingo Salonu’nda gerçekleşen ödüllü turnuvada personel arasındaki dayanışmayı geliştirmek adına bu tür etkinliklerin artarak devam edeceğini belirten Özak Turnike Genel Müdürü  Özer Özalp, “Çalışanlar arasında birliğin, beraberliğin ve ekip ruhunun pekişmesi amacıyla düzenlendiğimiz, sosyal ve sportif birlikteliği pekiştirecek bowling turnuvasında mücadele edecek tüm arkadaşlara başarılar dilerim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817