banner2779
banner2752
banner2750

ÖZAK’TAN ÖĞRETMENİNE ANLAMLI ZİYARET
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, İzmit Lisesi’nde okuduğu yıllarda kimya derslerine giren emekli öğretmen Nevzer Berberoğlu’na sürpriz yaptı. Kartepe’de ikamet eden öğretmenini evinde ziyaret ederek, çiçek takdim eden Özak, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayıp, elini öptü.

 

ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Lise öğretmenini böyle anlamlı bir günde ziyaret etmenin kendisini heyecanlandırdığını dile getiren Başkan Vekili Özak, ’’Sizlerin sayesinde bu görevleri yapıyoruz. Mimar olmamız, doktor veya mühendis olmamız ve en önemlisi de iyi bir insan olmamız sizlerin elinde. Bunun için ne kadar teşekkür etsek azdır. Hem sizlerin, hem de üzerimizde emeği geçen diğer öğretmenlerimizin bu değerli gününü yürekten kutluyorum‘’ dedi.

 

DUYGULANDIRAN ZİYARET

Öğrencisi Zekeriya Özak’ın ziyaretinden çok memnun olduğunu belirten öğretmeni Nevzer Berberoğlu, ‘’Zekeriya; çok saygılı, beyefendi ve gelecek vaat eden çalışkan bir öğrencimizdi. Bu gün beni çok duygulandırdı. İnşallah öğrencimin yetiştirdiği insanlar da ansızın kapısını çalar, bu gün olduğu onları ziyaret eder” ifadesini kullandı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751