Ozan Denli Nişanlandı

Faruk ve Nükhet Denli çiftinin yakışıklı oğulları, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Koordinatörü olarak görev yapan 29 yaşındaki Ozan Denli, Suat-Vildan Özlü çiftinin Doğuş Otomotiv Skoda Keleşler Satış Sonrası Hizmetleri Görevlisi olarak görev yapan 26 yaşındaki kızları Minel Nur Özlü ile evliliğe ilk adımlarını attı.

BÜYÜK İLGİ GÖSTERİLDİ

Çiftin nişan merasimi geçtiğimiz gün Seka Deniz Düğün Salonu’nda gerçekleşti. Nişan merasimine Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, önceki dönem İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir, AK Parti İl yöneticilerinden Halil İbrahim Arslan, eski Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’ın kardeşi İzzet Işık, Türköz İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Öztürk, yakın akraba ve aile dostları katılım sağladı.

KIZI FİKRİ IŞIK İSTEMİŞTİ

Çiftin nişan yüzüklerini belediye başkanı Şener Söğüt taktı. Nişan öncesinde 28 Kasım’da gerçekleşen kız isteme merasiminde ise Denli ailesi ile birlikte giden önceki dönem başbakan yardımcısı Fikri Işık, Minel Nur’u, Ozan’a istedi. Genç çiftin düğün merasimleri ise 30 Temmuz Pazar günü Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleşeceği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817