ÖZBEK BAŞKANLIĞINDAKİ AKKADIN KÖRFEZ 1 YAŞINDA
    Gerçekleşen 4. Olağan kadın Kolları Kongresinde AK Parti Körfez İlçe Kadın Kolları başkanlığına seçilen Sevil ÖZBEK ve yönetimi göreve gelişinin 1. Yılını değerlendirdi.Göreve gelişiyle kadın kollarında yaşanan dinamizim ve gelişim dikkatlerden kaçmadı, mütevazi kişiliğinin yanında paylaşımcı ve otoriter duruşu hep takdir topladı.

Sevil ÖZBEK ‘’Yeni Türkiye davamız her şeyin önünde’’

   Göreve geldiğinden buyana geçen bir yılı değerlendiren ÖZBEK kadın kolları olarak birinci önceliğimiz sürekli Türkiye’mizin menfaatleri oldu.AK Partinin 14 yıllık iktidar döneminde yapılanlar ortada 79 yıllık Cumhuriyet döneminde yapılanları çoğu alanda ikiye hatta üçe katladı, hayal bile edilemeyen projeler hayata geçti ve artık ülkemizde dünyanın en’leri yapılıyor haliyle güçlü ve tek başına iktidar uyumlu ve kenetlenmiş teşkilatlanma yapısıyla hayat buluyor.Kadın kolları olarak ana kademe ile yakalanan uyum sahada kendini gösterdi ve sandığa yansıdı.Göreve gelir gelmez partimize üye kazandırma çalışmalarımız ve teşkilat mensuplarımıza temasımız arttı bizler sadece teşkilat mensuplarımıza ulaşmakla kalmadık ülkemizdeki her bölgede olan AK Parti, Türkiye partisi idi. Yani bize oy veren %50 lik bir kesim var ama oy verebilecek en az %25 lik bir kesimin olduğununda farkındaydık biz partilimiz olsun olmasın körfez ilçede herkese ulaştık Yeni Türkiye’yi ve kutlu davamızı anlattık kadın kolları olarak şükürler olsun körfez ilçede patimizin kurulduğu günden bugüne en yüksek oy potansiyeline ulaştık bunda akkadınların emeğinin olduğunun farkındayız. Bizler kadın eli değmeden başarının gelemeyeceğininde farkındayız.Dün olduğu gibi bugün ve yarında çalışmalarımız  üstüne koyarak 2023,2053,2071 hedefleri doğrultusunda devam edecek. Özellikle yeni anayayasa çalışmaları ve başkanlık sisitemini anlatmak için sahada olacağız ülkemizin  bölgesindeki etkinliğini artırmada ve dünya ya yön vermedeki çabasının istikrara bağlı olduğunu unutmadan ümmetin geleceği için çalışmalarımızı sürdüreceğiz diyerek sözlerine son verdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817