banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Özcan Efe'ye önemli yetki
 Ensar Vakfı Genel Müdürü Hüseyin Kader, dün geldiği ilimizde bazı ziyaretlerde bulundu. Sabah saatlerinde ilimize gelen Kader, ilk olarak Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ile makamında bir araya geldi.

İLK ZİYARET BARAN'A

Kader'e Baran'ı ziyaretinde vakfın Kocaeli Şube Başkanı Musa Taşçı, başkan yardımcısı Muhammed Ali Işık, Körfez Şube Temsilcisi Özcan Efe ve yönetimde bulunması beklenen Zeki Kurtuluş da hazır bulundu. Ensar Vakfı heyeti ile yakından ilgilenen belediye başkanı İsmail Baran, ilçedeki STK'lara çalışmalarında her zaman destek olacaklarını söyledi.

YETKİ VERİLDİ

Öte yandan Hüseyin Kader, Baran'ı ziyaretinin ardından vakfın Körfez Şube Temsilciliği'ne atanan Özcan Efe ile diğer şube temsilcileri bir araya geldi. Körfez Belediyesi Tütünçiftlik Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşen buluşmada temsilciliğe atanan Özcan Efe'ye yetki belgesi de verildi. Efe'nin yönetimde yer alacak bazı isimleri belirlediği, ancak bir kaç gün içinde listenin netleşeceği öğrenildi.

KADER  : HAYIRLI HİZMETLER

KÖRFEZ'DE DE YAPILACAK

Bu arada Gazeteci Burhan Yarar ile Belediye Meclis Üyesi Zeki Kurtuluş'un da oluşumda görev alacakları öğrenildi. Körfez ilçedeki yapılanmanın kendisini çok sevindirdiğini dile getiren Genel Müdür Hüseyin Kader, "Hayırlı hizmetlerimizin Türkiye'mizin birçok bölgesinde olduğu gibi Körfez ilçemizde de devam edecek olmasından dolayı çok mutluyuz. İnşallah Rabbim gayretinizi artırsın" dedi.

EFE : GÜCÜMÜZ; HİZMET AŞKIMIZ

Öte yandan ilçe temsilciliğine atanan Özcan Efe de, "Ensar Vakfı'mız, bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerle ülkemizin huzur ve mutluluğuna katkıda bulunmuştur. Bu bir bayrak yarışıdır. Körfez ilçemizde bu bayrağı taşımak görevi artık biz gençlerdedir. Kaliteli bir yönetim oluşturacağız. İlçemizde ses getirecek projelerimiz şimdiden hazır. Genel merkezimizden ve hizmet aşkımızdan aldığımız güçle Körfez'de çalışmalarımıza en kısa zamanda başlayacağız" dedi.

 

 Genel Müdür Hüseyin Kader, Şube Başkanları ve yöneticileri Tütünçftlik Sahilde toplu olarak hatıra fotografı çektirdiler.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826