ÖZCANLAR İNŞAAT SINIRLARIN DIŞINA ÇIKTI
 Körfez’in tanınmış inşaat firmalarından olan ve aile şirketi olarak hizmet veren Özcanlar İnşaat, yıllardır koruduğu disiplin ve dürüstçe çalışmanın meyvelerini almaya başladı. İnşaat sektörünün sıkıntılı günler yaşadığı günlerde, ilçe sınırlarının dışına çıkan Özcanlar İnşaat, Başiskele’de ilk projeyi gerçekleştirmeye başladı.

İnşaat sorumlusu olan Eren Kazgan, ilçe sınırları dışında ilk projeyi gerçekleştirdiklerini ve anında ilgi görerek, temelden 4 adet daireyi sattıklarını belirtti. Kurban kesilerek temeli atılan proje, iki ayrı bloktan oluşacak. Toplamda, 15 lüks daire ve dükkanların olacağı 2 blok, 2 dönüm üzerine kurulacak ve 6 ay sonra teslim edilmeye başlayacak.

Özcanlar İnşaat’ın ilçe sınırları dışında gerçekleşecek olan bu ilk projesinde, İnşaat sorumlusu Eren Kazgan, İnşaat Mühendisi Özcan Kazgan ve İnşaat Şefi olarak da, Kocaeli Kantin İşletmeleri Dernek Başkanı’da olan Ali Can Kazgan görev yapacak. Bu projenin bitiminden sonra da ikinci çalışmaya hazırlanan Kazgan kardeşler, bu kez Körfez’de 40 dairelik bir inşaata başlayacaklar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817