banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

ÖZÇELİK;“ EĞİTİMİN VE EĞİTİMCİNİN YANINDAYIZ“

Körfez İlçede tanınan iş adamı Özçelik Mağazası sahibi aynı zamanda Körfez İlçe Milli Eğitim Vakfı Başkanı Ahmet Özçelik 2013-2014 Eğitim ve Öğretim yılını kutladı.


Körfez İlçede eğitim ve öğretim yılı heyecanı tüm hızıyla sürüyor. Körfez İlçe Milli Eğitim Vakfı başkanı Ahmet Özçelik okumanın son derece heyecan verici olduğunu kaydetti. Özçelik;” "Anne ve babaların hayalleri ve beklentileri, bizlerin bu inancı ve gayreti her alanda lider ülke olmayı mümkün kılacak nesiller yetiştirmemizi sağlayacaktır. Tarihte nasıl ki milletimiz dünyayı etkileyecek büyük şahsiyetler çıkarabilmişse, bugünkü gençliğimiz de geçmişimizden aldığı özgüvenle yarını inşa edecek. Geçmişten bu yana eğitimli olmak, milletleri ve devletleri ayrıcalıklı hale getirmiş, onları güçlü yapmıştır. Günümüz dünyasında da çağdaşımız olan ülkelerle yarışabilmenin hatta daha ilerisinde olabilmenin yolu bilgiyle ve ahlaki değerlerle gelişen toplum olmakla mümkün olabilir. Bunu başaramayan toplumlar geri kalmışlıkla mücadele içinde boğulup gitmişlerdir. Bu duygu ve düşüncelerle 2013-2014 eğitim-öğretim yılının Karamanımıza, ülkemize, tüm eğitim çalışanlarına ve öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Körfez Milli Eğitim Vakfı olarak her zaman eğitime destek vereceğiz.”dedi.

  
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826