Özdağ tam destek aldı

TÜMSİAD Başkanı Erdoğan Yılmaz ile üyeleri önce ki akşam Ramada Otel’de düzenlenen kokteylde bir araya geldi. Yılmaz kokteylin amacını 11 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek olan KOTO seçimlerine Yenilikçiler Gurubu olarak aday olan Murat Özdağ’ı desteklemek olarak açıkladı. Yenilikçiler Gurubu olarak KOTO’ya aday olan Murat Özdağ ve 21 komiteye tam destek verdiklerini söyleyen Yılmaz, “Bizler birbirine karşı olduğumuz için değil, bize danışan, birlikte yönetmeyi öneren, ticaret odasının sivil toplum örgütleriyle daha anlamlı olacağını söyleyen bir anlayışın arkasında olmak için bu kararı aldık. Kocaeli’mize hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

Daha sonra dernek çalışmalarından bahseden Yılmaz, “TÜMSİAD kobilere, üyelerine iş adamı kimliği bir de iş adamı elbisesi giydirmektedir. Her iş adamının durumu ve konumuna göre elbise hazırlamaktadır. Bunlar tabiî ki prova ve eğitimler sonunda kendilerine giydirilmektedir. Tabiki sizinde bu eğitimlere katılmanız gerekmektedir. Biz tek başımıza bir şeyler yapamayız. Kocaeli’nin sorunlarına, iş adamlarının sıkıntılarına çözüm üretmek için birlikteyiz” diye konuştu. Kokteyle katılanlar arasında Murat Özdağ’da vardı. Oldukça mutlu olduğu gözlenen Özdağ tüm üyelerle tek tek sohbet etti ancak gazetecilere herhangi bir açıklamada bulunmadı.  
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817