Özdağ zaferini kutladı

KOTO’nun önceki gün yapılan seçimlerinde 21 Komite’de çoğunluğu alan başkan adayı Murat Özdağ, zafer kutlamasını SEKA Park Özsar Restorantta yaptı. Ekibi ve kendisini destekleyen KOTO üyeleri ile birlikte yemek yiyen Özdağ, diğer listelerden seçilen kişilerinde kendileri ile birlikte hizmet edeceğini belirtti. Seçimlerde 62 meclis üyesinin 36’sını alan Özdağ, KOTO’da yeni bir sürecin başladığını kaydetti. 

RAKAMLARIN ÜSTÜNLÜĞÜ VAR

Tüm ticaret erbaplarının ve arkadaşlarının iradelerini ortaya koyan bir seçim olduğunu söyleyen Özdağ, esnafların kendilerini tercih etmesinden dolayı teşekkür etti. 21 Komite’den 12’sini alan Özdağ, diğer 9 komitenin üyelerinin de kendileri ile birlikte KOTO’ya hizmet edeceğine inandığını kaydetti. Seçimlerde kaybedenin olmadığını söyleyen Özdağ, “Seçimlerde sadece rakamların üstünlüğü var. Bu farkta ciddi bir emek var. Bazı ekip ve çalışma arkadaşım meclise giremeyeceklerini bile bile çalıştılar. Bir yıldan fazladır çalışıyoruz. Önümüzdeki başkan ve meclis başkanı seçimlerinin ardından ciddi çalışmalar yapacağız” dedi.   
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817