banner2752
banner2750
banner2776

Özel Bireylere Dost El’ini Uzatan  Öğretmenlere Çok Özel Kutlama

Pandemi döneminde kurulan ve yaklaşık üç yıllık süreçte verdiği kaliteli eğitimle adından sıkça söz ettiren Dost El Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin deneyimli öğretmenleri, 24 Kasım Öğretmenler Gününde kurucu müdürleri Doğan Gündoğdu’nun sürpriziyle karşılaştılar. Özel öğrencilere özel eğitim veren öğretmenleri bir araya getiren Gündoğdu, hem anlamlı günlerini kutlarken, hem de eğitim ve rehabilitasyon merkezini kısa sürede gözde eğitim kurumları arasına soktukları için kendilerine teşekkür etti.

Kurucu müdür Doğan Gündoğdu yaptığı konuşmada; “Zihinsel engelli bireyler destek eğitim programı, özel öğrenme güçlüğü destek eğitim programı ve yaygın gelişimsel bozukluk destek eğitim programlarına ihtiyacı olan engelli bireylerine eğitim – öğretim imkanları sağlayarak bu çocuklarımızın bugün ve yarınlarına ışık tutarak, çevreyle işbirliğini sürekli ve olumlu bir biçimde geliştirilebilen ve onlara kısaca toplumda kendi kendilerine yeten, adımlarını güvenle atan birer birey olma davranışını kazandırmak gibi bir vizyonumuz var. Sizler bunu fazlasıyla yerine getiriyorsunuz. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi. Gündoğdu tarafından onure edilen öğretmenler, özel bireyleri topluma kazandırma konusunda ellerinden gelen gayreti göstermeye devam edeceklerini vurgulayarak, tüm insanlığı bu bireylere karşı duyarlı olmaya davet ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2723

banner2680