Özel Çocuklara Hazırlanan Okulu Soydular


Sabah okula gelen işçilerin hırsızlığı fark etmeleri üzerine yapılan ihbarla binaya gelen polis inceleme sonrasında hırsız ya da hırsızların okulun demir giriş kapısını kırarak içeri girip yine bir odanın demir parmaklıklarını sökerek hırsızlığı gerçekleştirdiğini belirlediler. Okula giren hırsız  üst kattaki petekleri aşağı atarak musluk bataryalarınıda sökerek yine aynı yolla  olayı gerçekleştirdikleri belirlendi. Bu arada okula birkaç gün önce yine hırsızlık girişimi gerçekleştirildi ve arka taraftaki tuvalet penceresini kırmak suretiyle girildi. Ama fazla bir malzeme hiç alınamadığı öğrenildi.
Hırsızlık olayı gerçekleşen okulun lise tarafından boşaltılmasıyla Özel Eğitim alan yaklaşık 60 kadar çocuğa okul olarak hazırlandığı ve belediyenin ihaleyi gerçekleştirdiği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817