ÖZEL HAREKATÇILAR AFRİN'E DUALARLA UĞURLANDI

Zeytin Dalı Harekatı’nda Görev Alacaklar

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından, hudutlarımızda ve bölgede, güvenlik ve istikrarı sağlamak maksadıyla Suriye’nin kuzeybatısında Afrin bölgesinde gerçekleştirilen 'Zeytin Dalı Harekatı' başarılı bir şekilde icra ediliyor. Bu operasyonda görev alacak olan Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Polis Özel Harekatçılar da Derince’de düzenlenen programla Afrin’e uğurlandı. Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un ev sahipliğinde Yelken Kafe Restaurant ve Düğün Salonu’nda düzenlenen programa Derince Kaymakamı Akın Yılmaz, AK Parti Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin, Kocaeli Özel Harekat Şube Müdürü Rıfat Dölcü ve özel harekat polisleri katıldı. Programda bir konuşma yapan Kocaeli Özel Harekat Şube Müdürü Rıfat Dölcü, “Normal şatlarda 10 yılda elde edemeyeceğiniz tecrübeyi orada aylar içerisinde alacaksınız. İnşallah hepinizin başarıyla geriye döneceğinize inanıyorum. Allah hepinizi korusun, yar ve yardımcınız olsun. Hepiniz bizim evladımızsınız, kardeşimizsiniz, arkadaşımızsınız. İnşallah kılınıza zarar gelmesin, hepinizi sağ salim geri bekliyorum” dedi.

Başkan Bulut ve Kaymakam Yılmaz’dan Mesajlar

Afrin’e giderek Zeytin Dalı operasyonunda görev alacak olan Polis Özel Harekatçılar’a hitap eden Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut da yaptığı konuşmada, “Sizlerle beraber burada birlikte olmaktan dolayı çok mutluyuz. Afrin’deki görev sürecinizde de sizlere başarılar diliyorum. Ülkemizin üzerine oynanan oyunlara hepimiz şahidiz. Dış güçlerin oradaki amacı belli ama biz yurdumuzu savunmak için bu operasyonu icra ediyoruz ve bugün sizlere de görev düştü. Rabbim yolunuzu açık etsin, ayaklarınıza taş değmesin. Bizler sizlerin her zaman yanındayız.” dedi. Toplantıda son konuşmayı yapan Derince Kaymakamı Akın Yılmaz, “Hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyorum. Ne mutlu size ki nasip olursa oraya gidip Türk milletinin sesini, kalbinizin duygularını, inancınızın kükreyişini orada göstereceksiniz. Bizim insanımız zalime karşı nerede ne zaman ne şekilde davranacağını çok iyi bilir. Sizler de yıllar içerisinde görevlerinizi başarıyla yerine getirdiniz. Afrin’de de görevinizi başarıyla yerine getirecek ve sağ salim ülkemize geri döneceksiniz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817