banner2779
banner2752
banner2750

Özel Körfezim bayramı coşkuyla kutladı.
 Özel Körfezim Eğitim Kurumları 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenini okulun konferans salonunda gerçekleştirdi. Cumhuriyetin 91. yılını coşku içinde kutlayan Özel Körfezim Eğitim Kurumları öğrenci ve velileri tören esnasında öğrencilerin sahnede gösterdikleri performanslarla kimi zaman duygulandı, kimi zaman coşkulu alkışlar eşliğinde bayramını kutladı.

Okulun öğretmenlerinden oluşan tören komitesinin hazırlayıp, sunduğu programda öğrenciler, kimi zaman asker oldular, kimi zaman kucağında bebekle erini bekleyen eşler oldular.Sahneledikleri oratoryalar ve okudukları şiirler ile günün anlam ve önemini vurgulayan öğrenciler, izleyenler tarafından coşku içinde alkışlandı. Cumhuriyet bayramı sebebi ile düzenlenen Şiir, kompozisyon ve resim alanında gerçekleşen yarışmalarda derece alan öğrenciler ödüllendirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751