banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Özel Körfezim, Geri Dönüşüme Dikkat Çekti

Geri dönüşümün önemine dikkat çekmek amacı ile uygulamaya alınan ‘Atma Dönüştür’ isimli program; büyük ilgi gördü. Projenin açılış programına protokol mensupları da ilgi gösterdi.

STANTLARI GEZDİLER

Programa katılanlar arasında; Körfez Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Mesut Kavak, Garnizon Komutanı Vekili Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Hüseyin Erarslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt, İlçe Tarım Müdürü Semra Koşumcu, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, siyasi parti ve STK temsilcileri, muhtarlar, iş insanları, eğitimciler, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı. Program kapsamında katılımcılara geri dönüşümün önemi anlatıldı ve ardından öğrenciler tarafından kurulan stantlar protokol tarafından gezildi.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826