banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Özel Körfezim Heyeti Protokol Turunda

Okulun kurucularından Hasan Yıldız ile Naci Akçay’ın öncülük ettiği heyet, Körfez Kaymakamı Uğur Kalkar, yeni İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Tırpan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt ile makamlarında ayrı ayrı bir araya geldi. Yıldız ve Akçay’a ziyaretleri sırasında, kentimizin tecrübeli ve başarılı eğitimcilerinden Kurumun Genel Müdürü Azmi Cihat Hatipoğlu, Ortaokul Müdürü Eyüp Sultan Keskin ve İlkokul Müdürü Çiğdem Aytekin eşlik etti.

İLK ZİYARET KAYMAKAMA

Özel Körfezim Eğitim Kurumları heyetinin ilk ziyareti Körfez Kaymakamı Uğur Kalkar’a oldu. Geçtiğimiz günlerde yayımlanan kararname ile ilçeye kaymakam olarak atanan Kalkar, konukları ile yakından ilgilendi ve eğitim konusunda tüm kamu kurumları olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını dile getirerek ortak proje üretmenin önemine değindi. Özel Körfezim heyeti ise samimi karşılaması ve yakın ilgisi dolayısıyla Kaymakam Kalkar’a teşekkür etti.

KURT İLE BULUŞTULAR

Heyetin sonraki durağı ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt oldu. Kurt ile makamında bir araya gelen Körfezim heyeti, kendisine burada hediye takdiminde bulundu. Konukları ile yakından ilgilenen Müdür Kurt, kendilerine nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti. Bu arada eğitim kurumlarının genel müdürü olan Azmi Cihat Hatipoğlu, Ortaokul Müdürü Eyüp Sultan Keskin ve İlkokul Müdürü Çiğdem Aytekin, yine ilçeye yeni atanan Emniyet Müdürü Abdullah Tırpan’ı da unutmadı.

HATİPOĞLU BAŞ SAĞLIĞI DİLEDİ

Tırpan’ın ziyaret için teşekkür ettiği heyet adına konuşan genel müdür Hatipoğlu, “Yeni göreviniz sizlere ve ilçemize hayırlı olsun. Emniyet teşkilatımız bizim ve milletimiz için çok değerli bir kurumdur” açıklamasında bulundu. Hatipoğlu ayrıca, geçtiğimiz günlerde Mersin’in Mezitli ilçesinde yaşanan ve bir polis memurunun şehit olduğu terör saldırısı ile ilgili olarak de emniyet teşkilatına baş sağlığı da diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826