ÖZEL KÖRFEZİM’DE ÖĞRETMENLER OYNADI ÖĞRENCİLER İZLEDİ

Özel Körfezim Eğitim kurumları öğretmenleri tarafından hazırlanan proğram, Okul Müdürü Azmi Cihat Hatipoğlu' nun günün anlam ve önemini bildiren konuşmasıyla başladı. Ardından öğretmenler tarafından hazırlanan ve öğretmenler tarafından sahnelenen " Yaramazlar Sınıfı" adlı oyun öğrencilere izlettirildi. Öğrenciler, öğretmenlerinin başarıyla sınduğu oyunu alkışladılar. Daha sonra proğram,öğretmenlerin sahne aldığı ritm gurubu ve şarkılarıyla devam etti.  Gündüz öğrencileri ile birlikte eğlenen öğretmenler akşam Özel Körfezim Eğitim Kurumlarının öğretmenler günü için organize ettiği yemekte buluştu.

 Özel Körfezim Eğitim Kurumları öğretmenler günü için organize ettiği ve ,Hereke Sahil Yıldızı restoranda gerçekleşen yemeğe; Okul Kurucuları Ömer Sönmez, Naci Akçay, Hasan Yıldız , Bekirpaşa eski Belediye Başkanı Abdullah Köktürk , Okul Müdürü Azmi Cihat Hatipoğlu, Okul Aile Birliği üyelerinin eşleri ile birlikte katıldı. Öğretmenlerin ve tüm okul kadrosunun katıldığı yemekte Okul Müdürü Azmi Cihat Hatipoğlu ve Okul Aile Birliği Öğretmenlere hediyelerini takdim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817