banner2779
banner2752
banner2750

ÖZEL KUMLU KREŞ HER BAYRAMI COŞKU İLE KUTLUYOR.
 Körfez ve Derince’ye hizmet veren Özel Kumlu Eğitim kurumları bünyesindeki Kumlu Kreş, her bayramı coşku ile kutluyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı, hava muhalefeti nedeniyle gecikmeli olarak kutlayan Kumlu kreş, 19 Mayıs için de özel bir etkinlik programı hazırlıyor.

Resmi bayramları ve özel günleri, şölen havasında kutlayan Özel Kumlu Kreş eğitim kadrosu, minik öğrencilere bu özel günlerin anlamını tam olarak anlatıp, coşkuyu yaşatabilmek için diğer eğitim kurumlarında olmayacak şekilde hazırlıklar yapıyor.

23 Nisan için de, şişme top havuzları, palyaçolar getiren kurum görevlileri, bayramları adeta yıl sonu şöleni havasında yapılan organizasyonlarla kutluyor. Bu durumdan veliler son derece memnun olurken, miniklerin bayramların önemini ve güzelliğini yaşayarak büyümelerine seviniyorlar. Kurum yetkilisi Turgut Kaya, tüm diğer eğitim kurumlarının da kendileri gibi bu konuya önem vermeleri gerektiğini belirterek, ‘’Kurumumuzun bahçesinde dalgalandırılan dev bayrak, günün anlam ve önemine göre yapılan etkinlikler, çocuklara verilen küçük hediyeler, bayramların heyecanını onlara yaşatıyor ve coşkuyla kutluyorlar’’ dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751