ÖZEL MARMARA HASTANE PERSONELİ PİKNİKTE BULUŞTU.
 Sapanca'da bulunan bir tatil beldesinde bir araya gelen Marmara Hastanesi Çalışanları, gönüllerince eğlendiler. Halayların çekildiği, oyunların oynandığı, sohbetlerin edildiği program, sabahın erken saatlerinde başladı, akşamın ilerleyen saatine kadar devam etti. Pikniğe, Marmara Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Esener Maçil ve ailesi, çalışanlar ve çalışanların ailesi katıldı. Birlik ve beraberliğin pekişmesi adına düzenlenen piknik programında katılımcılar güzel bir moral depolamış oldu.

 Marmara Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Esener Maçil, pikniğin çok verimli olduğunu, her yıl düzenlediklerini, birlik ve beraberliğin sağlanmasına katkı sağladığını ve katılımcıların moral depoladığını söyledi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817