Özkan, Spora Destek boynumuzun borcudur!!!

Özkan : Spor yapan gençlerimize sahip çıkacağız!

Türkiye Taekwon-Do Federasyonu tarafından 8-11 Kasım tarihinde Amasya'da yapılan Türkiye Şampiyonası'nda, Poomse müsabakalarında geçen senenin şampiyonuna son anda kaybettiği bir puan ile Türkiye ikincisi olarak gümüş madalya alarak milli takıma seçilen Körfez'li Şevval Yarar, tebrikleri kabul etmeye devam ediyor.

 

Körfez'de spor denince akla ilk gelen isimlerden olan Körfez İlçede karakteri ve ahlakıyla örnek bir insan olarak gösterilen,  Antrenör Metin Özkan başarılı sporcumuzu Altın takarak kutladı.  Körfez Uzakdoğu Spor salonuna giderek Şevval Yarar'ın Hocası Uluslararası Hakem Milli Antrenör Aşkın Kahveci'yi tebrik ederek çiçek verdi.

Kazandığı Türkiye ikinciliği ile Körfez ilçeye büyük gurur yaşatan Şevval'i tebrik eden Antrenör Metin Özkan'' Sporun hangi dalı olursa olsun gençlerimizi teşvik edeceğiz. Başarılı olanlara da destek ve moral verip daha büyük başarılar kazanmaları sağlayacağız.

Taekvondoya  halk eğitim kursunda başlayıp ve  bu sporu devam ettirip böylesine büyük bir başarı elde eden Şevval kızımızı  da ayrıca tebrik ediyorum.

Antrenörü olan Aşkın Kahveci ile destekçileri olan ailesini tebrik ediyorum.  Ayrıca hocamız Aşkın Kahveci'nin Öğretmenler günün kutluyorum. Şevval kızımızı dünya ve Avrupa şampiyonu olarak da göreceğiz. Buna inancım sonsuzdur.  Bundan sonra da  kendisine her türlü desteği vereceğiz. Kızımızın İmam Hatipli olması ayrıca gurur verici bir olay. Emeği geçenleri tekrar  tebrik ediyorum dedi.



Metin Özkan Körfezin gururuna Altın hediye ederek daha büyük başarılara inşaalah dedi.


Özkan, Milli Takıma bir çok sporcu yetiştiren Taekvondo nun üstadı Uluslararası Hakem Milli Antrenör Aşkın
Kahveci'ye  verdiği emekler için teşekkür ederek çiçek verdi.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817