banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

 ÖZNUR GÖKKAYA DERNEK ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Ak Parti Körfez Belediye Başkan A.Adayı Dr.Öznur Gökkaya, önceki akşam Hereke Erzurumlular Derneği ve Hereke Kışladüzü Gümüşhaneliler Derneği’ni ziyaret etti.

Ak Parti Körfez Belediye Başkan A.Adayı Dr. Öznur Gökkaya dernek ziyaretlerine devam ederek, geçtiğimiz günlerde söylediği gibi gezilmedik yer sıkılmadık el bırakmıyor. Gökkaya, Yukarı Hereke Kışladüzü Mahallesi’nde bulunan Hereke Erzurumlular Derneği ve Hereke Kışladüzü Gümüşhaneliler Derneği’ni ziyaret etti.

HEREKE ERZURUMLULAR DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ

İlk olarak Hereke Erzurumlular Derneği’nin ziyaret eden Gökkaya’yı dernek başkanı Ergün Tunç, dernek yöneticileri ve üyeler karşıladılar. Gökkaya ‘ya gösterilen sıcak karşılama ve yakın ilgi dikkatlerden kaçmadı. Hereke Erzurumlular Derneği Yönetim Kurulu üyeleri ve dernek üyeleriyle birlikte samimi bir havada gerçekleştirilen sohbette partisine oy isteyen Gökkaya, bir dönem dernek yöneticiliği yaptığından da bahsetti. Gökkaya'ya yaptığı ziyaret nedeniyle teşekkür eden Hereke Erzurumlular Derneği Başkanı Ergün Tunç, "Çıktığınız bu yolda dernek yönetimim adına size başarılar dilerim. Buraya kadar geldiğiniz için ayrıca teşekkür ederim. Belediye Başkan Aday Adaylığınız hayırlı olsun" dedi.

HEREKE KIŞLADÜZÜ GÜMÜŞHANELİLER DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ

Daha sonra Hereke Kışladüzü Gümüşhaneliler Derneği’ni ziyaret eden Gökkaya’yı dernek başkanı Selami Örgüç ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Dernek üyelerinden İrfani Çalık’ın oğlu Erdal Çalık’ın kına eğlencesinin yapıldığını gören Gökkaya halay ve oyunlara katıldı. Eğlenceden sonra Gökkaya dernek yönetimi ve üyeleri ile uzun süre sohbet etti. Gökkaya gecenin sonunda yeni yapılan dernek binasını dernek yönetim kurulu üyeleri ve üyeler ile birlikte gezdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826