ÖZNUR GÖKKAYA DUR DURAK BİLMİYOR
 Ak Parti Körfez Belediye Başkan A.Adayı Dr. Öznur Gökkaya önceki akşam Körfez Belediyesi ‘nde 22 yıl çalışan Sosyal İşler Müdürlüğünden Emekli Hammettin Kara ve Ailesini evlerinde ziyaret etti. Ziyaretten çok memnun olduğunu belirten Kara, “Körfez halkının nabzını sürekli yokladığını ve bu yarışta Gökkaya’nın bir adım önde olduğunu siyasi olaraktan davizyonu en uygun adayın Gökkaya olduğunu belirtti.” Körfez Belediyesi’nin geçmişi hakkında uzun süre sohbet edilen ziyarette Kara, uzun yıllar belediyede çalıştığını ve beş Başkan gördüğünü bir belediye başkanının en önemli özelliğinin halk ile iç içe olması gerektiğini söyledi.
Sohbet sonunda Gökkaya hoş sohbetlerinden ve sıcak karşılamalarından dolayı Kara Ailesine teşekkür ederek Partisi adına destek istedi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817