ÖZNUR GÖKKAYA ESNAF ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Ak Parti Körfez Belediye Başkan A.AdayıDr.ÖznurGökkaya, esnaf ziyaretlerine tüm hızıyla devam ediyor.

ESNAF GÖKKAYA’YI ÇOK SEVİYOR

Ak Parti Körfez Belediye Başkan A.AdayıDr.Öznur Gökkaya, Körfez ilçesi Yeniyalı Mahallesi‘nde bulunan esnafları ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Hemen hemen her esnaf ile uzun süre sohbet eden Gökkaya, ilgiden çok memnun olduğunu dile getirdi. Yoğun ilgiden dolayı her gittiği esnafta uzun süre sohbet ile ziyaretlerine devam eden Gökkaya, Cuma namazını da mahalle esnafı ile birlikte kıldı. Namaz sonrası ziyaretlerine devam eden Gökkaya, mahalle esnaf ziyaretlerini bitirdikten sonra mahallede kurulan Cuma pazarına girerek pazar esnafı ve vatandaşlar ile selamlaştı .

FOTOĞRAFLARI HATIRA AMAÇLI ESNAFA DAĞITIYOR

Farklı çalışmalarıyla dikkat çeken Gökkaya, ziyaret ettiği her esnafa fotoğraf çekilmeyi teklif ederek,kabul eden bütün esnaflarla fotoğraf çekiliyor ve bu fotoğrafların bir örneğini bastırarak esnafa hatıra amaçlı gönderiyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817