ÖZOĞLU PASTANELERİ, 4. ŞUBEYİ AÇTI
 Tütünçiftlik Güney Mahallesi Orgeneral Eşref Bitlis Caddesi Akova İş Merkezi’nde hizmete başlayan Gaziantep Özoğlu Pastaneleri 4. Şubenin açılışına, Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, İTO Başkanı Murat Özdağlar, KTO Başkanı Mustafa Efe, Körfez Esnaf Odası Başkanı Yahya Öztürk, Körfez Şoförler Odası Başkanı Ali Karadeniz, ilçedeki STK temsilcileri ve iş adamları katıldılar. Yapılan açılış konuşmasında, ilçede taş üstüne taş koyanlara teşekkür eden Belediye Başkanı İsmail Baran, Mehmet Öztürkmen’i tebrik etti. Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can’da, ‘’Bir mala itibar varsa işletme büyür, yoksa mundar olur. Bu işyeri 4. Şubesini açarak ürettiği malzemelere itibar olduğunu gösterdi’’ dedi.

İş yeri sahibi Mehmet Öztürkmen, 20 yıl önce ilk olarak Mehmet Ali Paşa Mahallesi’nde hizmete başladıklarını belirterek, ‘’Daha sonra Alikahya’da fabrika kurduk ve üçüncü şubeyi yine İzmit’te 3 Yol’a, ardından da 4. Şubeyi buraya açtık. Toplam 45 personel hizmet verirken, Körfez’de açılan işyerinde de 12 personel görev yapacak’’ dedi. Açılış duası ve kurdele kesiminden sonra konuklara ikramlarda bulunuldu.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817