ÖZTÜRK, “MUHTARLAR OLARAK HİZMETİN TEMİNATI OLACAĞIZ”

Öztürk, kendisini bu önemli göreve layık gören muhtar arkadaşlarına da teşekkür ettiğini söyledi.

Körfez Muhtarlar Dernek Başkanı Engin Öztürk, derneğin bugüne kadar üzerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getirdiğini ifade ederek, “Bu nedenle Yusuf Yanar’a verdiği hizmetler nedeniyle teşekkür ediyoruz. Yeni dönemde bu göreve bana layık gören muhtar arkadaşlara da teşekkür ediyorum” dedi.

Engin Öztürk, yeni dönemde de muhtarları mahallelerinde halkla ilgili birimler arasında köprü olmaya devam edeceklerini, derneğin de bu bağlamda görevlerini layıkıyla yapan muhtarların yanında olacağını sözlerine ekleyerek, “Bu güne kadar mahalle sorunlarının çözümü ve iletilmesi anlamında bize yardımcı olan Körfez Belediye Başkanına, Körfez Muhtarlık İşleri Müdürü Özcan Efe’ye ve ilgili birimlere teşekkür ediyoruz. Yeni dönemde de yine hizmet yarışı anlayışı içinde çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817