ÖZTÜRK: ÖNCE KÖRFEZ ESNAFI DÜŞÜNÜLMELİ
 Yahya Öztürk, DP World yapım aşamasında ve faaliyete geçtiği zamanda yaşanacak trafik sıkıntısını Körfez halkının çektiğini belirterek, ‘’Limanların ve sanayi kuruluşlarının çilesini Körfez halkı ve esnafı çekiyor. Bu nedenle de hizmet ve eleman alımı sırasında da Körfez halkı ve esnafına öncelik verilmelidir. Hizmet ve eleman alımında eğer Körfez esnafı istenen özelliklere sahip değilse dışarıdan alımı normal karşılarız. Bunun haricinde öncelik Körfezli gençlere ve esnafa verilmelidir. Temizlik, güvenlik ve yemek gibi hizmet alımlarında dışarıdan gelen firmalara şans tanındığı duyumunu aldık, umarız bu yanlışlık yapılmaz’’ dedi.

Öztürk, bu ve benzeri konularda ilçenin sanayi yükünü çektiği gibi kalkınma ve kazanç hakkına da sahip olması gerektiğini İfade ederek, ‘’Bu konularda üyelerimizde yanımızda olur, bize güç verirlerse, daha güçlü olur ve sesimizi duyurabiliriz. Ben üyelerimden bir salona girdiğimde en azından 300-400 üyemin de orada olmasını bekliyorum’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817