ÖZTÜRK’E ESKİ YÖNETİCİDEN ÖVGÜ

Adam gibi bir başkan ve yönetimi ile odanın çok daha iyi çalışmalara imza atacağına inanıyorum” dedi.

Körfez Ticaret Odası Temmuz ayı toplantısı, İstiklal Marşı okunarak başladı. Daha sonra odanın Haziran ayı harcamaları, komisyon raporları okundu ve oylandı. Oda Başkanı Recep Öztürk, odanın Haziran ayı faaliyetlerini okuyarak, yapılan çalışmaları, ziyaretleri ve eğitimleri üyelere aktardı. Recep Öztürk, dış ticaretin artması, dövizin hızlı artışının durması nedeniyle ikinci 6 aylık dilimden umutlu olduklarını söyledi.

Faaliyet raporlarının oylanmasının ardından avukatlık büroları tarafından yürütülen arabuluculuk çalışmaları hakkında yönetim ve üyelere bilgi verildi. Komitelerin sunumları ve ardından da oda üyesi firmaların çalışma alanlarını anlatmalarıyla toplantı tamamlandı.

Toplantının tamamlanmasından sonra odanın eski yönetimlerinde görev almış olan Ali Akova, Hakkı Öner, Ali Rıza Aydın ve Hakkı Özkan’a teşekkür plaketi takdim edildi. Bu ahde vefa karşısında duygulanan eski yöneticiler adına konuşan Hakkı Özkan, “19 yıl sonra bile hatırlanmak ve yapılan hizmet adına teşekkür almak bizi çok duygulandırdı. Adam gibi bir başkan ve yönetimi ile odanın çok daha iyi çalışmalara imza atacağına inanıyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817