banner2779
banner2752
banner2750

ÖZTÜRKLER'E CEZA YAĞDI

7 YIL ARADAN SONRA
Kamuoyunda büyük yankı uyandıran bu olayda Hadi Özcan'ın adamı Kadir Dedeş ile minibüste yolcu olarak bulunan Zehra İnci Ercan hayatını kaybetmişti. Cinayetin ardından Yaşar Kandemir, Erol Altunay, Nevzat Şiyak, Hüseyin Kanber, Ali Öztürk, Ali Öztürk, Cem Turan, Oktay Öztürk, Fethi Uygur, Mehmet Doğan, Suat Ağa, Rızvan Kadir Öztürk, Ercan Turan, Volkan Urtkin, Şehmus Deniz, İdris Kaya hakkında dava açılmıştı. Geçtiğimiz cuma günü İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada 7 yıl aradan sonra karar çıktı, sanıklara ceza yağdı.
 
İKİ KİŞİYE MÜEBBET HAPİS
Oktay Öztürk, Ali Öztürk, İdris Kaya, Dursun Şakar ve Şehmus Deniz, Kadir Dedeş'i öldürmek suçundan 25 yıl, Hüseyin Kanber ve Nevzat Şiyak, 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Minibüste bulunan yolculardan Zehra İnci Ercan'ın öldürülmesi olayından dolayı Oktay Öztürk, Ali Öztürk ve İdris Kaya müebbet hapis cezası aldı.  Kimi sanıklar yattığı süre göz önünde bulundurularak tahliye edilirken, kimileri de örgüte üye olma, örgüt kapsamında faaliyet bulunma suçlarından 11–15 yıl arasında hapis cezasına çarptırıldı. 
 
HADİ ÖZCAN DA YARALANMIŞTI
Kaleşnikofla taranan 41 NF 362 plakalı siyah Laguna marka otomobilin içinde bulunan Hadi Özcan da yaralanmış, Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Sağ omzundan yaralanan Hadi Özcan, “Beni boynumdaki muska kurtardı” demişti. 
 
MİNİBÜS ARADA KALMIŞTI
S.S. 5 Nolu Şehiriçi Minibüsçüler Kooperatifi'ne bağlı olarak çalışan Mehmet Tosun yönetimindeki 41 M 0021 plakalı mavi renkli minibüste bulunanlar kendilerini kanlı bir hesaplaşmanın ortasında bulmuştu. Başta minibüsün şoförü olmak üzere yolculardan 5'i yaralanmıştı. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751