Öztürk'ten Osman Badem'e Ziyaret
  

Körfez Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkan adayı Yahya Öztürk ziyaretlere başladı.  Öztürk , ilçedeki sivil toplu Örgütleri ve Kamu Kurumlarını ziyaret ederek kendini tanıtıyor ve yapılacak kongreye davet ediyor.

 Bu ziyaretler kapsamında son olarak Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem'i ziyaret eden başkan adayı ilçe başkanı Osman Badem ile bir süre sohpet ederek destek istedi.  Öztürk,

23 yıldır yaşadığım ilçenin esnafları başta olmak üzere her kesimin sorunlarını yakından biliyorum . 23 yıldır burada ekmek yedim, çocuklarımı burada büyüttüm, burada tahsillerini gördürüyorum. 23 yıldır kendiminde üyesi olduğu Körfez esnaf Ve Sanatkarlar Odası başkanlığına içinizden biri olarak talibim. Hemen hemen bütün sektörlerin sıkıntılarını yakından biliyorum. Ben başkan olarak esnafım ile yetkili merciler arasında bir köprü vazifesi görerek sorunları çözüme ulaştıracağıma inanıyorum. İlçe esnafı ile hızlı ve güvenilir bir iletişim sağlanarak, öneriler anında gerekli mercilere bildirilerek çözümü için en etkin yöntem bulacağıma eminim.

Tüm esnaf arkadaşlarımızı 16 Şubat 2014 Pazar günü  Tütünçiftlik Kültür Merkez’inde yapılacak olan Kongre’ye bekliyorum dedi


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817