PALU AİLESİ CANLI YAYINDA GÖZALTINA ALINDI!

Palu Ailesi’nin, kayıp iki ferdi için 21 Aralık’ta ‘Müge Anlı ile Tatlı Sert’ programına başvurması Türkiye’yi dehşete düşüren olaylar zincirini ortaya çıkardı. ‘Cinci Hoca’ olduğunu öne süren damat Tuncer Ustael ve müridine dönüştürdüğü Palu Ailesi hakkındaki iddialar canlı yayında günlerdir kan donduruyor. Meryem Tanhal ve kızı Melike'nin ölümüyle ilgili şüpheliler arasında bulunan Palu Ailesi'nin tüm fertleri hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.

STÜDYODAKİLER GÖZALTI KARARINI ALKIŞLADI

Palu ailesi hakkında uygulanan gözaltı kararının ardından stüdyoda alkış tufanı koptu.

MÜGE ANLI: BENİM AKLIM HAYALİM ALMIYOR

Tuncer Ustael'in bu zamana kadar ceza almamasını sert sözlerle eleştiren Müge Anlı, "Sizin bu iki çocuğunuzun başına gelen olaylarda siz nasıl ceza almıyorsunzu benim aklım hayalim almıyor. Bununla ilgili ceza almalıydınız. Öyle sizin dediğiniz gibi bir kadına iğne yaparak tecavüz edemezsiniz. Bu dünyada bu hukukun önünde hesabını vereceksin. Allah daha sonra hesabını soracaksın. Sen bu Türk adaletinin önünde cezanı çekmemelisin. Bu zamana kadar ceza almamak seni rahatlatmış. Çekirge bir sıçrar iki sıçrar.

TUNCER USTAEL: GELİN BENİ ALIN

Ben 10 yıldan beri o kadar evraklar verdim. Ben madem suçluyum neden 10 yıldan beri gelip almadılar. Ben canlı yayında Cumhuriyet Başsavcısına sesleniyorum. Beni gelin alın, beni İzmit'e çağırın. Ben adaletten kaçmıyorum. Bana olan suçlamalarınız nedeniyle hepiniz utanacaksınız. Sizinle görüşeceğiz" dedi.

KOCAELİ POLİSİ OPERASYON BİLGİSİNİ BU İFADELERLE PAYLAŞTI

KONU: Kayıp Şahıs

*KAYIP ŞAHIS 1: Meryem TAHNAL Harun kızı 1976 Ordu Doğumlu

KAYIP TARİHİ: 2008

*KAYIP ŞAHIS 2: Melike TAHNAL Ahmet kızı Ordu 2003 Doğumlu

KAYIP TARİHİ: 2009

ÖZETİ:

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirligimizce yapılan çalışmalarda öldürülmüş olabilecekleri değerlendirilerek önceden takipsizlik kararı verilen dosyanin yeniden açılmasi sağlanıp, bir süredirde ulusal Tv kanalı Atv de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert Programına konu olup, halen ilimiz Derince ilcesi Harikalar Sahilinde kazı çalışmaları devam eden Kayip Şahıslar ile ilgili şüpheli olarak değerlendirilen * aile üyelerinden, 1) Havva PALU (Anne ). 2) İsa Palu. (Abi. ) 3)Fatih Palu. (Kardeş). 4)Ayşe Palu (Kardeş) 5 ) Harun PALU (Baba). Isimli şahıslar *ilimizdeki ikametlerinde *09.01.2019 günü saat 11.15 sıralarında Körfez Cumhuriyet Savcısının talimatları ile gözaltına alınmışlar.

Gözaltı kararı sonrasında ailenin yaşadığı evin önünde meraklı bir grup oluştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817