PANELDE KÖRFEZ'İN SORUNLARI ANLATILDI

Panele katılan ilçe başkanları, yapılan hizmetleri ve yapılması gerekenleri anlatarak, ilçe hakkındaki düşüncelerini anlattılar.

Panele, AKP İlçe Başkanı Osman Badem, CHP İlçe Başkanı Mehmet Kaçar, MHP İlçe Başkanı Zeki Gürsu, SP İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun, DP İlçe Başkanı Cemil Çoruh, DSP İlçe Başkanı Gündüz Kamil Çehreli, BBP İlçe Başkanı Şahin Adal katıldılar.

İzleyiciye açık olmayan panel, duyan az sayıdaki vatandaşın da katılımıyla yapıldı. Panelde gündeme gelen ilçe ile ilgili sorunların başında trafik, otopark, Rota liman girişindeki düzenleme, tır parkı gibi ulaşım problemleri geldi.

Salon her kese açık

Panelin düzenlendiği salonun siyasi partilerden gelen talep üzerine verildiğini belirten oda yönetimi, panelin oda tarafından düzenlenmediğini belirterek, ‘’Salonumuz daha önce de belirttiğimiz gibi benzeri toplantılar, sergiler ve organizasyonlar için hizmete açıktır. Burada siyasi bir olay olmadığı ve ilçe ile ilgili konular tartışıldığı için talep üzerine izin verilmiştir’’ denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817