banner2779
banner2752
banner2750

Parklarda Bakım Ve Onarım Çalışmaları Sürüyor

Gölcük Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü bakım ve onarım çalışmaları kapsamında park, bahçe ve yeşil alanlardaki çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ediyor. Bu kapsamda ilçe genelinde hasar gören oyun parkları, oturma grupları ve spor ekipmanlarının bakımları gerçekleştiriliyor. Ekipler, ilçe genelinde bulunan 199 parkın 90’ının bakım ve onarımını gerçekleştirirken, çalışmalar öncelik sırasına göre mahallelerde aralıksız devam ediyor.

YENİ BİR GÖRÜNÜM SAĞLANIYOR

Gölcük Belediyesi’nin vatandaşların her ortamda spor yapabilmeleri ve çocukların oyun oynamalarını sağlamak amacıyla kentin dört bir yanında, oyun ve spor ekipmanlarının yer aldığı 199 parkı hizmette bulunuyor. Bu parklar süreç içerisinde yıpranırken, Gölcük Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü başlattığı çalışmalarla tüm çocuk parklarını elden geçiriyor. Şuana kadar 90 parkın bakım ve onarımı gerçekleşirken, kırık olan aksamlar onarılıyor, parkın zemininde iyileştirme çalışması yapılıyor, yıpranmış ekipmanlar boyanıp tekrar kullanıma sunuluyor. Bakım ve onarım sayesinde hem parkların kullanım ömürlerin uzatılıyor, hem de yeni bir görünüm sağlanmış oluyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751