banner2779
banner2752
banner2750

Parkta oynarken köpek saldırısına uğradı
 Sayıları her gün artan sokak köpekleri vatandaşlara korku salarken dün öğlen saatlerinde meydana gelen olay artık yeter, acil önlem alınmalı dedirtti. Sürü halinde gezen köpekler yüzünden aileler tedirgin sokağa çıkar oldu.

 

15 DİKİŞ ATILDI

Dün öğlen saatlerinde Yahya Kaptan Mahallesinde 8 yaşındaki bir çocuğa saldıran köpekler Kubilay ile Hafize Közmez çiftinin 8 yaşındaki Mehmet Alp’in bacağından ısırdı. Çevredeki vatandaşların yardımı ile küçük çocuk hemen Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırdı. Bacağına 15 dikiş atılan ve tedavisi yapılan Mehmet Alp'in yüzündeki korku ise olayın vahametini anlatmaya yetiyordu. Sokak köpeklerinden rahatsız olan mahalle halkı ise yetkililerin bu soruna bir an önce çözüm bulması gerektiğini çocuklarını sokağa bırakmaya endişe ettiklerini gece vakti kendilerinin bile sokakta yürüyemediklerini belirtiyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
pelin 10 yıl önce

hiç bir çocuğun başına bir şey gelmesin, üzülmesinler.... ama içkili araç kullanıp insanlara kaza yaptırıp ölümüne sebebiyet verenleri, çocuklarına kötü muamele yapan çalışmayan evine para getirmeyen, çocuklarının üstüne sigara söndüren onları döven aileleri, kendini eğitmediği gibi çocuklarını da eğitimine engel olanları, çocuk yaşta onları evlendirenleri ....vs.
bunları engellediğimizde sıra sokak hayvanlarına gelir...biz kendimizi eğitmemişiz tabiki hayvan sevgimiz olmaz...eğer insanlar hayvanları sahiplense sayıları bu kadar artmaz....daha sayılacak okadar cok sey varken kötü muamele görüp bir çocuğu köpek ısırdı haberleri medyada yer alması gerçekten çok manidar...sevmeyenler sevmesin ama çocuklarına bakamayan belli kesim sokak hayvanlarını da istemiyor...yani hayatta hiç bir şeyi sevmiyor.yaşanılır bir ülke için önce sevgi ve yaşama saygı lütfen, istememek kimsenin elinde değil. onuda allah yarattı unutmayalım.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751