banner2779
banner2752
banner2750

PATLAMALAR HALKI KORKUTTU

Çıkan yangın nedeniyle trafo binasının içinde 5 kere arka arkaya patlama yaşandı. Yangın ve patlamalar sonrası olaya müdahale etmek üzere itfaiye yangın alanına geldi. Ancak, kapıyı açarak cereyanı kesmesi gereken SEDAŞ ekiplerinin olay yerine geç gelmesi tepkilere neden oldu.

Her tarafı kapalı olan trafo merkezine, SEDAŞ geç geldiği itfaiye erleri müdahale edemedi. Yangın, içerdeki trafo sisteminin tamamen yanması sonrası kendiliğinden azaldı. Trafo merkezinde ki yaşanan patlamalar, mahalle halkını tedirgin etti. Şiddetli patlamalar nedeniyle mahalle sakinleri evlerinden dışarı çıkmak zorunda kaldı.

Yangının olduğu alana biriken mahalle sakinleri, tehlikeye aldırış etmeden yangını izledi. Olay yerinde yetkililerin tedbir almaması, dikkat çekti. Fatih Mahallesi’nin bir bölümüne yangın nedeniyle elektrikler verilemiyor. Onarımın yapılmasından sonra akımların verileceği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751