banner2779
banner2752
banner2750

“PAZAR ŞENLİĞİ “
 Çarşamba günü kurulan ve çevre mahallelerde yetiştirilen sebze, meyve ürünlerinin satıldığı ilçe pazarına  ziyarette  bulunan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, hemşehrilerinin kendi tarlasında yetiştirdiği ürünlerden alışveriş yaptı.

 

“Esnafımız Ürün Çeşitliliğini Arttırdı”

Doğallığıyla bilinen Kandıra’da ilçeye  özgü olan  manda  yoğurdu, terayağı ürünlerinin satışlarının da yapıldığı pazar yerine esnaf ziyareti yapan Başkan Köken, esnafın gönlünü kazanıyor. Esnafımız ürün çeşitliliğini arttırdı, ilçemize ait yöresel ürünler en güzel şekilde sergilenip tanıtılıyor diyen Köken, bu güzelliği oluşturan esnaf kardeşlerimize teşekkür ediyorum dedi.

Sebze ve meyve satışı yapan esnafla sohbet eden Başkan, alışveriş yapan vatandaşların sorunlarını da dinledi. Her tezgahı tek tek dolaşan , alışveriş yapan Başkan Köken, yaptığı açıklamada belediyenin yürüttüğü hizmetlerde yapacağı çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunmak üzere toplumun farklı kesimlerini ziyaret ettiklerini ifade etti.

 

“Esnafımız Bölgemizin Yatırımcısıdır”

İstişare halinde olmaya devam edeceklerini belirten Köken, ilçemizin durumunu, belediyemizin yaptıklarını esnaf kardeşlerimizle paylaştık. Onların isteklerini, sorunlarını dinledik. Esnafımız bölgemizin yatırımcısıdır. Yaptığımız hizmetleri esnafımızın, vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulundurarak gerçekleştiriyoruz. Daha modern ve yaşanabilir bir ilçede yaşamak adına ortak akıl anlayışıyla hareket ederek, hizmetin en iyisine layık olan ilçemize hep birlikte katkı sunacağız  diyen Başkan  esnafımıza bol kazançlar diliyorum dedi.

Başkan Köken’i aralarında görmekten mutluluk duyduklarını söyleyen Pazar esnafı, Başkanımızın ilgisinden, desteklerinden ve hizmetlerinden memnunuz diyerek teşekkür ettiler.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751