Pazarcılar Odası Baran’dan garanti Aldı
 Körfez’de, Belediye tarafından yapımı devam eden Kapalı Pazar İnşaatı ile ilgili pazarcı esnafının tedirgin olması üzerine, Belediye Başkanı İsmail Baran, hiçbir hak sahibinin hak kaybı olmayacağına dair garanti verdi.

Yapımı devam eden 3 katlı Yeni Yalı Kapalı Pazar inşaatını dolaşan Körfez Pazarcılar Odası Başkanı Zafer Şahin ve pazarcı esnafı, çok direk olmasını eleştirmiş ve buranın ilerde başka projeye dönüştürülüp, ellerinden alınabileceğini belirtmişti. Gelişmeler üzerine Zafer Şahin ile İsmail Baran bir görüşme yaptılar ve belediye Başkanı endişe edilecek bir konu olmadığını söyledi. İsmail Baran, kapalı pazarda tezgah açacak 300 esnafın hiçbir hak kaybı yaşamayacağına dair sözlü güvence verdiğini belirterek, ‘’Burada tapu verilmesi söz konusu değil, ancak Pazar yeri olan her esnafın burada hakkı olacak ve hak kaybı yaşamayacaktır. Hiçbir pazarcı esnafımız böyle bir endişe yaşamasınlar. Bu konuda ben güvence veriyorum’’ dedi.

Körfez Pazarcılar Odası Başkanı Zafer Şahin, bu görüşmeyi üyelerine aktardığını ve Başkan İsmail Baran’ın sözüne güvendiklerini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817