banner2779
banner2752
banner2750

Pazarcılar Odası’ndan Başkan Bulut’a ziyaret
 Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Derince Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Durmuş Yıldırım ve yönetim kurulu üyelerinin gerçekleştirdiği ziyarette halkın taleplerine cevap verilmesi noktasında hep birlikte çalışılması gerektiğini vurguladı.

Halkın istekleri önemli

Derince Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Durmuş Yıldırım, başkan vekili Selahattin Gül, yönetim kurulu üyesi Mustafa Bostan ve Fatih Mahalle Muhtarı Şenay Mengüloğlu, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’u ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette halkın taleplerine cevap verilmesi noktasında hep birlikte çalışılması gerektiğini belirten Başkan Bulut, “Halkımızın istekleri bizler için çok önemli. Vatandaşlarımızın taleplerini dikkate alarak plan ve programlarımızı bu doğrultuda yapmalıyız” dedi.

Çalışmalar devam ediyor

Derince’ye en güzel şekilde hizmet etmek için çalışmaların sürdüğünü aktaran Başkan Bulut, pazar esnafının çalışma koşullarına da değindi. Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, şartların iyileştirilmesi bağlamında konukları ile Kapalı Pazar yerleri hakkında fikir alış-verişinde bulundu. Ayrıca Kocaeli Süs Bitkileri Derneği Başkanı Engin Yener, yönetim kurulu üyeleri Celal Durmuş, Recep Şahin ve Sabri Yıldız, Başkan Bulut’a nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751