banner2779
banner2752
banner2750

PAZARCILAR ODASINDAN ENGİN KOYUN’A DESTEK
 AKP Körfez adayının belirlenmesine az bir zaman kala aday adaylarından Engin Koyun, çalışma hızını arttırdı. Seçim çalışmalarının başladığı günden bu yana 14 bin kişinin elini sıkan ve bu alanda rekor kıran Engin Koyun, bu kez de Körfez Esnaf ve Pazarcılar Odası’nı ziyaret etti. Oda Başkanı Zafer Şahin ve üyelerle sohbet eden Engin Koyun, parti olarak her zaman esnafın yanında olduklarını ve pazarcı esnafının sorunlarını çok iyi bildiklerini belirterek, ‘’Bu sorunların çözümü için gereken projeler hazır. Bunların bir bölümü uygulanıyor, bizimde takviye yapacağımız çalışmalarla pazarcı ve halk çok daha uygun ortamlarda alışveriş imkanı bulacaklar. Bu güne kadar sizlerin yanınızda oldum, bundan sonraki süreçte de yanınızda olacağım’’ dedi.

Oda Başkanı Zafer Şahin, hijyenik ve sağlığa elverişli ortamlarda hizmet vermek istediklerini belirterek, ‘’Belediye başkanından bu sorunlarımıza köklü çözüm istiyoruz. Bize bu sözü veren siyasini yanında oluruz’’ diyerek Engin Koyun’u konuşmalarından dolayı destekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751