Pazarcılar’dan Başkan Aygün’e Teşekkür

Kapalı Pazar Hizmete Girdi

Pazartesi günleri Yenikent Mahallesi’nde kurulan semt pazarı, 2 Aralık tarihi itibarıyla Kapalı Pazar alanında hizmet vermeye başladı. Çağın gereklerine uygun, son derece modern bir şekilde dizayn edilen Kapalı Pazar, kurulduğu ilk gün itibarıyla esnaflar ve vatandaşların memnuniyetini kazandı. Yenikent Kapalı Pazar’ın hizmete sunulmasının ardından Derince Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Selahattin Gül, yönetim kurulu üyeleri ve esnaflar Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’e bir teşekkür ziyaretinde bulundu.

Pazarcılar ve Vatandaş Memnun

Oda Başkanı Gül ve yönetimi, hem vatandaşların hem de pazarcı esnaflarının memnun kaldığı bir düzenlemenin yapılarak Kapalı Pazar’ın faaliyete geçmesinden dolayı Başkan Aygün’e teşekkürlerini iletti. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de yaptığı konuşmada “Her zaman ifade ettiğimiz gibi bizim önceliğimiz halkımızın mutluluğu. İnanıyorum ki pazarcılarımız bundan sonra herkesin mutlu ve huzurlu olduğu daha düzenli ve kullanışlı bir ortamda hizmet verecek. Kapalı Pazar, ilçemize, halkımıza ve esnaflarımıza tekrar hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817