banner2779
banner2752
banner2750

PAZARCILARIN SABRI BİTTİ

Pazarcılar Odası yönetimi yaptığı açıklamada, 4 yıldır belediyeye sorunlarını yazılı ve sözlü olarak ilettiklerini ama çözüm bulamadıklarını ifade ederek, ‘’En son örnek Çamlıtepe Kapalı Pazar alanında tadilat başlatıldı. Bu tadilatı belediye başlattı ve bizden yalnızca 15 gün sabretmemiz, bazı tezgahların açılmamasını istediler. Biz bir ay süre verdik ve aradan 4 ay geçti halen daha çalışmalar tamamlanmadı, tezgah açamayan esnafımız mağdur oldu. Semt pazarlarında yerleri belli eden çizimler yapılmasını istedik. Aradan 2 ay geçti ne dilekçemize cevap verildi, ne de uygulama yapıldı. Bu istediğimiz gerçekleşmediği için Pazar yerlerinde korsan tezgahların ve pazarcı esnafının huzursuzluğunun önüne geçilemiyor’’ denildi.

Yönetim olarak yapılan açıklamada, ‘’Nisan ayında verdiğimiz bir dilekçeyle kayıtsız esnafın tespit edilmesi, faaliyet belgesi verilmesi şeklinde talebimiz oldu, gelişme olmadı. Pazarcı esnafı Körfez’de sürekli kan kaybı yaşıyor ve belediyeden artık umudunu kesmiş durumda. Sürekli ihmal edildiğimiz için sorunlar dağ gibi büyümeye devam ediyor ama çözüm bir türlü gerçekleşmiyor, dilekçelere cevap dahi alamıyoruz’’ dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751