Pehlivan Ağadere esnafının çayını içti.
 Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, Kuzey Mahallesi Ağadere Caddesinde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Körfez’in en yoğun caddelerinden olan Ağadere Caddesinde esnafları ziyaret eden Başkan Pehlivan’a yapılan  çay ikramlarını geri çevirmedi.

Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan yoğun programına Ak Parti Körfez İlçe Kadın Kollarının toplantısına eşi Ayşe Hanım ile birlikte katılarak başladı. Ak Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Nesrin Duran’ın başkanlığındaki toplantıya Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem ile eşi Zeynep hanım ve kadın kolları yönetim kurulu üyeleri ile mahalle başkanları katıldı.

Ak Parti Körfez İlçe Kadın Kollarının toplantısından sonra Ağadere caddesine geçen Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan burada tek tek ziyaret ettiği esnaf ile sohbet etti. Gün boyu süren ziyaretlerde esnaflara Körfez’e kazandırdığı projeleri de anlatan Başkan Pehlivan, viyadüğün altının düzenleneceğinin müjdesini de verdi.Semt esnafıyla ayaküstü sohbetler eden Pehlivan, mahallede yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verirken, vatandaşların dilek ve temennilerini öğrendi.Körfez için gece gündüz çalışmaya devam edeceklerinin mesajını veren Başkan Pehlivan esnafın çay ikramları ve hoş sohbetleri ile ısındı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817