PEHLİVAN : ANKETLERDE OYUMUZ % 50
 PEHLİVAN “Davanızın Adamı Olun”

Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, Ak Parti eski gençlik kolları başkanı Fehmi Öztürk ve partili arkadaşlarının geleneksel olarak düzenlemiş olduğu yemeğe katıldı. Tütünçiftlik Sahil Restaurant’ta düzenlenen yemekte konuşan Pehlivan; “ Türkiye ve hatta Dünya için önemli olan Ak Partimizin başarısı için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz, başarı için herkes attığı adımı düşünerek atmalı” dedi.

Eski Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Fehmi Öztürk ve partili arkadaşlarının düzenlemiş olduğu yemeğe Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, Başkan yardımcıları Selahattin Kabadayıoğlu, Mehmet Şendoğan, Körfez Belediye Meclis Üyesi Mehmet Ali Tosun ve kalabalık bir grup olarak partili gençler katıldı.

Hedef Partimizin  Oylarını Yükseltmek.

Yemekten sonra konuşan Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan Körfez’deki siyaset gündemini değerlendirdi. Pehlivan konuşmasında “Halkımız memnuniyeti bizim için önemlidir. Benim önlenemez, gözüm kararmış bir hırsım yok. Verilerim ortada. Üç tane yapılan anket var, ortalama %50 üzerinde çıkıyor. Buda gösteriyor ki halkımız çalışmamızdan memnun.” diye konuştu. Birlik ve beraberlik içerisinde partinin oylarını daha da artıracaklarını belirten Başkan Pehlivan “Ak Parti Türkiye’nin refahı için gece gündüz çalışıyor. Bizde yerelde bu çalışmalara katkı sağlıyoruz. Bu partiye hepimizin emeği var. Biliyorsunuz gelişmek emek, emekte yürek ister. Bu süreç içerisinde kimsenin kimseyi kırmaya hakkı olamaz.” dedi.

Gençlere birçok konuda öğütler veren Başkan Pehlivan “Şunu unutmayın aday adaylık süreci geçerken kimsenin adamı olmayın. Benim de adamım olmayın. Siz davanızın adamı olun. Hedefimiz Ak Parti’nin kazanması ise, yaptıklarımız da bu yönde olmalı. Birlik beraberlik içerisinde oyumuzu daha yükseğe nasıl çıkartırız bunu düşünmeliyiz. Herkes üzerine düşen görevini yerine getirsin.” diye konuştu.





 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817